Sürdürülebilir dünyaya olan inancı ile ürünlerini tasarlayarak yaşam alanlarına dokunan Serel; günümüz şartlarına ve teknolojilerine en uygun şekilde hazırladığı Rita Serisi asma klozetlerinin daha az su ile temizlenebilme fonksiyonuna su tasarrufu sağlarken bir yandan dünyanın geleceğine bir yandan da kullanıcının cebine katkıda bulunuyor. Ergonomik yapılarıyla konfor sunan klozetler, entegre klozet bataryalarıyla da kullanıcılara sıcak su kullanma opsiyonu sunuyor. Hijyenin ön planda tutulduğu seride yer alan klozetler, opsiyonel olarak Hyhiene Plus uygulamasıyla da uyum sağlıyor. Hijyeni sürdürülebilir kılan yapısıyla Rita Serisi klozetler gerek evlerde gerek ofislerde gerekse kalabalık mekanlar gibi kullanıldığı tüm noktalarda kullanıcılara üstün konfor sağlıyor.


Üstün dayanıklılık


Üstün dayanıklılık sağlayan Rita Serisi lavabolar, köşeli hatlardan oluşan tasarımlarıyla da banyolarda dikkat çekiyor. Pürüzsüz yüzeyleri ile bakteri oluşumunun önüne geçen lavabolar, kolay temizlenme imkanı da sunuyor. Montaj kolaylığı sunan yapısı, yenilikçi tarzı ve dekorasyona uyum sağlayan özelliği ile Rita Serisi lavabolar zamana meydan okuyor.

Bütünsel ve şık çözümler


İddialı tasarımlar ve kullanıcı kolaylığı sunan ürünlerden oluşan Rita Serisi; askılık, kağıtlık ve sabunluklar ile banyolarda bütünlük oluşturmaya olanak sağlıyor. Her kullanıcının beğenisine uygun geniş ürün gamından oluşan seride yer alan aksesuarlar yüzde 100 pirinç ve paslanmaz malzeme yapısıyla uzun ömürlü kullanım garantisi veriyor. Kaliteli yapısı, şık görüntüsü, krom ve mat siyah renk alternatifleriyle zarif bir görünüm sunan ürünler kolay montaj imkanıyla da kullanıcıların işlerini kolaylaştırırken mekanlara da yeni bir kimlik katıyor.

haber kaynağı 

emlakhaberi.com